Gitaarbouw_atelier_Reet_Antwerpen_Lieven_Bonnaerens_The-place-to-buy

Gitaarbouw atelier Reet Antwerpen

 In STRinGstruments WorXhop kan je niet alleen werken of kijken, de bedoeling is dat je er ook wat kunt verkrijgen. Voor zowel instrumentenbouwers als voor muzikanten moet er op termijn wat te rapen vallen. Deze service moet nog worden  ontwikkeld, maar we hopen snel een mooi aanbod te creëren.

Voor luthiers hebben we het over alles wat bij bouwen van instrumenten belangrijk is, zoals plannen, gereedschappen die in de WorXhop worden ontwikkeld en voor productie vatbaar zijn.

Voor muzikanten willen we natuurlijk een baken zijn voor high-end-hand-made instrumenten van verschillende luthiers. Voorlopig hebben geen instrumenten permanent in aanbieding, deze service voorzien we in een latere fase, maar denk je handmade instrument aan te schaffen aarzel dan niet om contact op te nemen, we hebben modellen ter beschikking om te testen en eventueel te bestellen.

Uitnodiging aan alle snaarmuzikanten. Van harte welkom op de opendeurdagen van de STRinGstruments WorXhop waar verschillende luthiers hun instrumenten ten toon stellen en te koop aan te bieden.

Volgende opendeurdag 18 november 2018, met een ruim assortiment aan instrumenten gebruikt in de BLUEGRASS, banjo, mandoline, steelstringgitaren, bassen, violen… voor meer info over deze dag  ~~klik~~

Opendeurdag STRinGstruments WorXhop 2018