Gitaarbouw_atelier_Reet_Antwerpen_Lieven_Bonnaerens_The-place-to-buy
Gitaarbouw atelier Reet Antwerpen

 In STRinGstruments WorXhop kan je niet alleen werken of kijken, de bedoeling is dat je er ook wat kunt verkrijgen. Voor zowel instrumentenbouwers als voor muzikanten moet er op termijn wat te rapen vallen. Deze service moet nog worden  ontwikkeld, maar we hopen snel een mooi aanbod te creëren.

Voor luthiers hebben we het over alles wat bij bouwen van instrumenten belangrijk is, zoals plannen, gereedschappen die in de WorXhop worden ontwikkeld en voor productie vatbaar zijn.

Voor muzikanten willen we natuurlijk een baken zijn voor high-end-hand-made instrumenten van verschillende luthiers. Voorlopig hebben geen instrumenten permanent in aanbieding, deze service voorzien we in een latere fase, maar denk je handmade instrument aan te schaffen aarzel dan niet om contact op te nemen, we hebben modellen ter beschikking om te testen en eventueel te bestellen.

Uitnodiging aan alle snaarmuzikanten. Van harte welkom op de opendeurdagen van de STRinGstruments WorXhop waar verschillende luthiers hun instrumenten ten toon stellen en te koop aan te bieden.

Volgende opendeurdag 18 november 2018, met een ruim assortiment aan instrumenten gebruikt in de BLUEGRASS, banjo, mandoline, steelstringgitaren, bassen, violen… voor meer info over deze dag  ~~klik~~

Opendeurdag STRinGstruments WorXhop 2018

Gitaarbouw_atelier_Reet_Antwerpen_Lieven_Bonnaerens_The-place-to-buy
Gitaarbouw atelier Reet Antwerpen

The place to buy

 

In STRinGstruments WorXhop you can not only work or watch, the idea is that you also can buy interesting objects, instruments, tools etx, for both instrument builders and musicians. This service has yet developed, but we hope to create nice offers in te future.

For luthiers we talk about what is important in making instruments, such as plans, tools developed in the WorXhop which are ready for production.

invitation to musicians…Several luthiers offer their handmade instruments for sale on the Open Door days of STRinGstrumnets WorXhop. You could play and evaluate , and purchase of course 

Lees meer…