WorXhop News

Hier vind je alle nieuwtjes in verband met STRinGstruments WorXhop. Nieuwigheden, projecten, workshops, nieuwe installaties on infrastructuur…. de moeite om je regelmatig op de hoogte te houden. Ook de evenementen zoals opendeurdagen en andere activiteiten.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


WorXhops

Interne WorXhops bij STRinGstruments

Bouw je eigen gitaar of ander instrument

contour

strook healstring studenten

klik voor info

Bouw een Simpelbas

simpelbas vrijstaand

klik voor info

Externe WorXhops van STRinGstruments

Blitaar of BLIkgiTAAR

15 euro op de open atelier dag voor een zelfbouwpakketje BLITAAR, Doe het thuis zelf of vraag aan Daniel op te helpen op de open dag

BANJOLELE, bouwen en spelen

banlolele-drum


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Opendeurdag 2018

 

Zondag 18 november 2018


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STRinGstruments WorXhop infrastructuur

STRinGstruments WorXhop permanent in ontwikkeling …

Under Construxion

Verder wordt er hard gewerkt op verschillende fronten aan de optimalisering. Zo is de turbine voor de spuitcabine geïnstalleerd, een kanjer van een polijstmachine aangeschaft dat nog wat renovatie vergt, lintzaaglasmachine bemachtigd, perslucht- en vacuümciruits staan op stapel en voor centrale afzuiging van de grote machines zijn alle kanalen aangeschaft .


atelier werkers WXP news

Met dank aan de vaste WorXhop inrichters: Noud en Bram, die de laatste twee jaar alle werkbanken tot in de puntjes heeft gerestaureerd. Ook Dàniel heeft een hart voor de uitbreiding van het atelier en Bart was present voor de turbine van de spuitcabine.

Liefhebbers die interesse hebben om het atelier mee verder uit te bouwen zijn altijd welkom, ze genieten dan uiteraard van een aantal voordelen bij het gebruik van het atelier.line leonardo